Vitsch Electronics
Vragen staat vrij

Menu
Zondag, 14 Julli 2024 

'PLC's, robots, machines, netwerken, computers,....'

Elk apparaat te koppelen aan uw eigen private cloud!

Remote machine besturing zonder jaarlijkse kosten!

Flexibel uw binnenkomende VPN verbindingen beheren en verbinden!

Zonder configureren een beveiligde remote verbinding met uw machine op afstand!

Onderweg vanaf élke locatie direct bij uw machine op afstand!

Oplossing
HyperSwitch
VPNBox
VPNUser
Vitsch VPN > Oplossing

Totaaloplossing voor remote support, engineering en servicing van uw PLC, netwerk, besturing of apparaat waar ook ter wereld.

Wereldwijde netwerkkabelverlenger
Stelt u zich voor: u heeft een oneindig lange rol netwerkkabel, die u vanaf élke locatie waar u wilt werken kunt uitrollen naar élke positie op de wereld: 'een wereldwijde netwerkkabel verlenger'. In de meest eenvoudige vorm is dit de Vitsch VPN oplossing: vanaf elke locatie ter wereld met uw machines, PLC's, besturingen of complete netwerken op afstand communiceren alsof het rechtstreeks is verbonden met één enkele UTP kabel. Daarbij behouden alle verbindingen alle eigenschappen die je normaal ook hebt bij het één op één aansluiten van een apparaat op b.v. uw laptop. En er zijn nog meer voordelen aan onze oplossing!

Zender en ontvanger
De Vitsch VPN oplossing bestaat uit een geheel zelf ontwikkelde installatiemodule die u in uw besturingskast, of bij uw besturing/PLC plaatst. Daarnaast is er een managementdeel dat alle binnenkomende verbindingen beheert. Door deze keuze is de 'verbindingsketen' afgezien van het internet, geheel in uw eigen beheer.

Het installatiedeel: de Vitsch VPNBox
De module die u bij uw klanten plaatst en die de verbinding opzet heet de Vitsch VPNBox, een slimme ergonomisch vormgegeven module die u plaatst bij de PLC, besturing of het apparaat dat u op afstand wilt kunnen servicen of monitoren. De module kan geïnstalleerd worden door een monteur zónder verdere netwerk-kennis en zet in bijna alle gevallen zelf een autonome verbinding op met het managementdeel.

Het managementdeel: de Vitsch HyperSwitch
De Vitsch HyperSwitch is het hart van uw remote service/monitoring netwerk. Alle VPNBox verbindingen melden zich automatisch aan op de Vitsch HyperSwitch. Via de real-time interface kunt u élke binnenkomende verbinding flexibel koppelen aan één of meerdere monteurs/programmeurs/engineers/servicemedewerkers. Met meerdere personen tegelijkertijd één machine benaderen, of onderlinge machines koppelen via de Vitsch HyperSwitch: alles is mogelijk!

 

De Vitsch VPN oplossing bestaat uit onderstaande onderdelen:

Vitsch HyperSwitch 3000. Manage al uw binnenkomende VPN verbindingen van PLC

Hyperswitch

Beheer al uw binnenkomende VPNBox en VPNUser verbindingen real-time zoals ú het wilt!

>> LEES MEER
De Vitsch VPNBox. De LAN versie verbind uw PLC, machine, netwerk, of besturing op afstand zodat u eenvoudig service of engineeringswerkzaamheden kunt uitvoeren.

VPNBox

Het installatiedeel dat bij uw klant wordt geplaatst en geheel autonoom een remote-verbinding met de HyperSwitch opbouwt.

>> LEES MEER

VPN User

Software om van uw Laptop of PC een 'virtuele' VPNBox te creëeren. Ideaal voor service-engineers in de buitendienst.

>> LEES MEER