Vitsch Electronics
Vragen staat vrij

Menu
Zaterdag, 18 Mei 2024 

'PLC's, robots, machines, netwerken, computers,....'

Elk apparaat te koppelen aan uw eigen private cloud!

  • Vitsch Electronics
  • Zoek

Demonstratie

Meer weten over onze unieke oplossing?
Wij geven graag een demonstratie op úw bedrijfslocatie!

Vitsch VPN > Demonstratie op uw bedrijfslocatie

Presentatie en demonstratie

Waarschijnlijk heeft u na het lezen van de informatie op onze website nog vragen die niet beantwoord zijn. Omdat de keuze van een VPN oplossing op zowel technisch als beleidsbepalend vlak wordt genomen geeft Vitsch VPN geheel kostenloos een presentatie met bijbehorende demonstratie op uw bedrijfslocatie.

Tijdens een demonstratie wordt er een complete opstelling gebouwd waarin de Vitsch HyperSwitch, Vitsch VPNBox en Vitsch VPNUser worden gedemonstreerd in een voorbeeldopstelling. De demonstratie bestaat uit een presentatie met daarin een deel dat is bedoeld voor beleidsbepalers en managers. Daarna wordt er d.m.v. een 'case' een technische demonstratie gegeven die ideaal is voor ICT-managers, ICT-Beheerders en programmeurs/engineers.

Na de presentatie/demonstratie is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen over de Vitsch VPN oplossing. Onze ervaring is dat na een dergelijke presentatie/demonstratie een goed beeld ontstaat bij onze klanten van de werking én voordelen van onze VPN oplossing.

Naast onze presentatie/demonstratie geeft Vitsch VPN ook technische en commerciële trainingen over VPN oplossingen in de praktijk.

Wacht niet langer en plan direct een demonstratie in: sales@vitsch.nl of bel met: 040-7113051.